keskiviikko 30. toukokuuta 2012

MOKKAPALAKÄÄRETORTTU

Tämä ohje oli yhteishyvän ruokalehtisessä. Neidin kanssa alettiin saman tien kokeilemaan tämän tekoa. Helppoa ja nopeaa... ja myös hyvää:)

Mokkapalatorttu

4 kananmunaa
1½ dl sokeria 
1½ dl perunajauhoja
½dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
200g tuorejuustoa
nonparelleja

Täyte ja kuorrutus:
3rkl kuumaa vahvaa kahvia
25g sulatettua margariinia
2rkl kaakaojauhetta
2½dl tomusokeria
2tl vanilliinisokeria

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita vaahtoon. Levitä taikina uunipellille ja paista 225 asteessa 7-8min. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irrota leivinpaperi.
Sekoita kahvista, margariinista ja siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle. Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.

1 kommentti:

  1. Itsellänikin on tarkoitus kokella tätä reseptiä tänään, kun tuli eilen tuo yhteishyvän ruokalehti. =D Varmasti loistava resepti ;)
    -Kakkumonsteri

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :)