maanantai 25. helmikuuta 2013

OMAT SYNTTÄRIT

No niin, helmikuun alussa  tuli sit mittariin 4 ja 0. Onneksi ei kyllä yhtään tunnu siltä! Jo kauan sitten aattelin, et nelikymppiset  pidän ja ystävän kanssa alettiin jo jotakin suunnittelemaan hyvissä ajoin.
Vieraita eli ystäviä oli yhteensä 30 + minä ja mieheni. Aika moni ei päässyt tulemaan ja pikkasen harmitti, mutta hyvät juhlat saatiin aikaseksi.

Mun suurena apuna oli rakas ystäväni <3 jonka kanssa laitettiin juhlapaikka kuntoon ja siivottiin juhlien jälkeen. Sitä ennen se kuskas mua joka paikkaan päivisin, kun mulla ei ollut autoa käytössä. 

Tässä kuvia juhlapaikalta, jotka on edellisenä iltana otettu. Pöydistä puuttuvat punkkulasit, koska niitä ei juhlapaikalla ollut. Vuokrasin ne ja ne tulivat sitten juhlapäivänä. Piirtoheitinkin otettiin pois.


Tuoleihin vuokrasin nuo huput, koska ne olivat niin rumat. Oransseja ja punaisia ;) Ei muuten uskoisi samoiksi tuoleiksi lainkaan :D


Pöytäkoristeeksi laitoimme oksia, jotka on sprayattu hopeisiksi ja tuikkukipot tuunattiin pilttipurkeistaRuuan tilasin pitopalvelusta. Se tuntui kaikista helpoimmalta, koska itse en mikään ruuanlaittaja ole. Pihvituvan pitopalvelusta sit toivat valkosipuliperunoita, pippurista härkää, vihersalaattia ja patonkia.

Kakut tein itse. Kaksi 6 munan kakkua mango- ja suklaamoussella. Järjestipä ystäväni sinne myös kaksi serkkuansa kyökkipiioiksi, joten mun ei tarvinnut huolehtia siitä puolesta. Ei siitä olisi muuten tullut mitään, kun olisi pitänyt itse olla koko ajan värkkäämässä keittiön puolella.  Iso kiitos Elisalle ja Emilialle <3

Juhlissa oli soittamassa Beach Lions, jossa myös meidän neitin kummisetä soittaa. Kyllä oli tanssilattialla rytinää ja rytkettä. Bändin lopetellessa soittamista niin sisään astui yllätysvieraita Floridasta. Voi että kun sai nauraa!! Loppu ilta kuluikin sitten karaoken tahdissa.
OLi kyllä mukavat juhlat ja niitä voi sit kiikkustuolissa muistella :)

Tässä minä ja mun ihana personal planner Sanna <3


5 kommenttia:

 1. Onnea Sari! <3

  Kauniit kakut teit itsellesi.

  VastaaPoista
 2. Voi Palijon Onnia Sari, nii mukavan näkösiä kuvia, että varppii o ollu ikimuistoset juhulat!!!

  VastaaPoista
 3. Oikein Paljon Onnea, Sari!
  Sinulla on ollut varmasti ihanat juhlat. Kivat nuo pöytäkoristeet kynttiläkippoineen ja nuo kakut...niin kauniit!

  VastaaPoista
 4. Onnea näin jälkikäteen! Tyylikkäät koristelut ja kakut, kaikki niin harkittua kokonaisuutta!

  VastaaPoista

kiitos kommentistasi :)