torstai 21. kesäkuuta 2012

PALUU TODELLISUUTEEN...

alkoi maanantaina, kun aamuyöstä saavuimme Helsinki-Vantaalle. Kreetan reissu oli ohi ja paluu kylmään Suomeen todellista! Minä, Nella sekä mun sisko ja hänen kaksi poikaansa lähdimme lomareissuun 10.pv ja palasimme 18.pv. Kylläpä täällä Suomessa onkin kylmä, kun tuolla totuimme +34 varjoasteisiin. Onneksi siellä tuuli, joka oli kyllä pelastus. Muuten ei olisi jaksanut olla.
 Lapset asuivat altaassa ja kyllä siellä itekin tuli oltua uimassa tai uimapatjalla lillumassa. Pirtelöt ja jäätelöt olivatkin suurinta huutoa :D

Olimme Geranin pikkukylässä (maalla) Plataniaksen vieressä ja tykkäsimme kovasti huoneistohotellimme rauhallisesta alueesta. Siellä tunsi olevansa lomalla, kun ei ollut suurta ihmismäärää ympärillä, tuntui että sielu lepäsi.

Mereen ei varmaan koko viikon aikana päässyt uimaan, koska aallot olivat niin suuria. Merkkinä uimakiellosta oli rannalla oleva punainen lippu.

Tässä näkymää meidän parvekkeelta


Allasalueella oleva banaanipuukin alkoi loppuloman aikana tuottamaan banaania


Aallot olivat kyllä mahtavan näköisiä

Vaahtoava aalto tulossa jalkoihin


neidin jalanjäljet. katsokaapa niitä....miten te näette ne? mulla ne on ensin painaumina ja sitten kohoumina :) ihme hommaa!!Hanian vanhasta satamasta juuri auringonlaskeuduttua

Nyt sitten pitää jatkaa lomailua täällä kylmässä, vaikka ikävä on sinne lämpöön. Ihmiset olivat todella ystävällisiä ja ruoka erittäin hyvää. Ostettavaa ei juuri itelle löytynyt, mutta mausteita toin lihapullille ja lihalle. Seuraavaa reissua odotellessa ;)


1 kommentti:

  1. UPEITA kuvia, saatan ihan aistia suolaisen veden pärskeet kasvoillani:) Hauskat nuo jalanjäljet tosiaan, ovat kuin kohokuvia.

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :)