Mokkapalatorttu
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
½dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
200g tuorejuustoa
nonparelleja
Täyte ja kuorrutus:
3rkl kuumaa vahvaa kahvia
25g sulatettua margariinia
2rkl kaakaojauhetta
2½dl tomusokeria
2tl vanilliinisokeria
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita vaahtoon. Levitä taikina uunipellille ja paista 225 asteessa 7-8min. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irrota leivinpaperi.
Sekoita kahvista, margariinista ja siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle. Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.
Itsellänikin on tarkoitus kokella tätä reseptiä tänään, kun tuli eilen tuo yhteishyvän ruokalehti. =D Varmasti loistava resepti ;)
VastaaPoista-Kakkumonsteri